Laatste artikelen

 • Wie is Johan

  2 oktober 2019, door Johan

  In 1963 zag ik het eerste levenslicht als Johan Winnepenninckx.
  Op mijn zoektocht naar mijn eigen pad, ontdekte ik een zestal jaar geleden tantra en volgde verschillende workshops en cursussen hierrond in Nederland. Enkele jaren later kwam ik in contact met traditionele Japanse massage. Ik volgde een privé-opleiding bij een Japanse masseuse en zo werd ik professioneel masseur, bij De Nieuwe Mens. Andere opleidingen volgden: klankschaalmassages bij Hans De Back in Delft (NL); Lomi-Lomi of (...)

 • Welkom

  1 september 2019, door Johan

  Hallo,
  hartelijk welkom bij Joki.
  Je kunt bij mij terecht voor een zelf ontwikkelde helende en energetische massages gebaseerd op oude tradities en lichaamswerk.
  Wilhelm Reich observeerde dat mensen met emotionele en psychische problemen ook chronische spanning hadden in hun spieren (in feite in het bindweefsel). Chronische spanning en pijn zijn terug te leiden tot het niet meer kunnen spontaan reguleren van het sympatische zenuwstelsel (dat aanzet tot vechten en vluchten bij (...)

 • Reacties van klanten

  21 februari 2018, door Johan

  Johan is een ‘meester’ in het ondersteunen/begeleiden van transformatieve processen door middel van massage. Dankzij het krachtig combineren van diverse massage- en ademhalingstechnieken in afstemming met zijn intuïtie en vergaarde wijsheid, neemt hij je diepgaand mee naar je knooppunt/blokkade van onevenwicht/trauma, opgeslagen in je lichaam. Vervolgens begeleidt hij je er zacht doorheen zodat het losgelaten kan worden. Ik ondersteun zijn werk dan ook ten volle, beveel hem heel graag aan ! (...)

 • Geschenktip

  12 december 2012, door Johan

  CADEAUBON ter waarde van 60 € of 90 €, met onbeperkte geldigheid. Deze kunt u ook via mail bestellen. De bon zal per post opgestuurd worden na betaling.

 • Intuïtieve heling massage

  31 augustus 2011, door Johan

  Duurtijd en prijs: 1:30 uur - 60€
  Duurtijd en prijs: 2:30 uur - 90€
  Bij een intuïtieve heling-massage wordt er geen vast programma van behandelingen gevolgd. Ik voel aan waar het lichaam op dat moment het meeste nood aan heeft. Hierop wordt de massage opgebouwd. De Intuïtieve massage is een energetische holistische massage die ontspannend en helend werkt.
  Het is een eigen concept gedistilleerd uit traditionele Japanse-, Haïtiaanse-, Afrikaanse- en Indische massages, soms aangevuld met de (...)

0 | 5 | 10

SPIP | | Overzicht van de site | De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0