Homepagina > JOKI > Reacties van klanten

Reacties van klanten

woensdag 21 februari 2018, door Johan

- Johan is een ‘meester’ in het ondersteunen/begeleiden van transformatieve processen door middel van massage. Dankzij het krachtig combineren van diverse massage- en ademhalingstechnieken in afstemming met zijn intuïtie en vergaarde wijsheid, neemt hij je diepgaand mee naar je knooppunt/blokkade van onevenwicht/trauma, opgeslagen in je lichaam. Vervolgens begeleidt hij je er zacht doorheen zodat het losgelaten kan worden. Ik ondersteun zijn werk dan ook ten volle, beveel hem heel graag aan !
Maggie Nauwelaers

- Vriendelijk dank voor de zeer ontspannende massagesessie van gisteravond, zelfs vandaag voel ik een aangenaam ontspannende nawerking.
Uw niet-opdringerige benadering en uw niet-stereotype handelingen bevallen me.
Joris

- Telkens weer geniet ik van jou sessies. Je massages werken met zachte hand toch diep in. Ze gaan doorheen de pijn en geven een opgelucht gevoel.
De energie herverdeelde zich in mijn lichaam en ik ben er rustiger van geworden, ik kan terug dieper ademen. Ik voel mij evenwichtiger en ik leer hier ook zelf positief mee om te gaan. Je leert mezelf beter aanvaarden, mezelf liever te zien.
Ups en downs volgen mekaar steeds op in het leven, maar je leert mij er op een volwassen manier mee om te gaan, omdat ik mijn pijnen leer (h)erkennen
en ernaar durft te kijken om er vervolgens doorheen te gaan.
Je begeleide mij hierbij ook aan de hand van meditaties.
Je hebt veel kennis op het gebied van gronding. Je leert me contact maken met de aarde zodat ik er mijn eigen wortels diep in kan nestelen. Ik voel terug mijn voeten en de zwaartekracht. Dit maakt dat ik sterker sta en tevens dichter bij mijn kern, mijn ziel kom. Het doorbreekt de drukte, zwaarte in mijn hoofd. Ik zit niet meer rond te zwerven in mijn hoofd. IK BEN en het is GOED ZO! Ik merk de sprankelende details terug op van de natuur, het leven om me heen omdat ik AL VOELEND BETER KAN ZIEN.
Gerlinde

- Merci voor de fijne massage.
En ja, ik kan me niet herinneren wanneer ik nog zo goed geslapen heb.
J.

- Nogmaals dank voor de geweldige massage! mvg, Wim

- Ik had een beetje ervaring met gewone massage en had wel belangstelling voor tantra of iets dergelijks. Ben ik blij dat ik het geprobeerd heb! Mijn lichte scepsis was onterecht. Johan is zeer professioneel en zeer bedreven met zijn handen. Het is een intense fysieke en mentale ervaring. Na afloop voelde ik mij heel ontspannen en als het ware gezuiverd. En ik heb ook nog iets geleerd over de mogelijkheden van mijn mannen-lichaam. Daar moet je al een veertiger voor zijn!
Dirk

SPIP | | Overzicht van de site | De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0