Homepagina > JOKI

JOKI

Laatste toevoeging : 23 maart.

JO zijn de twee eerste letters van mijn naam, Ki is Japans voor levensenergie (in China is dat Chi, in India is dat Prana).

JOKI staat dus voor de levensenergie waarmee ik werk tijdens massages en meditaties.

JOKI geeft een eigen ontwikkelde massage die gebaseerd is traditionele en/of rituele massagevormen waarvan de meeste niet zo veel aangeboden worden in gewone massagesalons.

Het doel is om naast ontspanning en rust ook helend te werken met energie.

Hiernaast geeft JOKI ook individuele Tantra-ceremonies en massages.

Massage- en meditatiestudio "JOKI" is gehuisvest in een beschermde modernistische woning uit 1935 van architect Huib Hoste in Mechelen.

Foto’s in kimono zijn werk van Trimidi, andere foto’s zijn van Kristien Steegmans en de energetische wastekeningen zijn van mijn eigen hand.

Artikelen in deze rubriek

 • UPDATE

  23 maart, door Johan

  Gezien de maatregelen, getroffen door de overheid om de dreigende Corona besmetting in te dijken, is de praktijk momenteel voor onbepaalde tijd gesloten.
  stilaan komt het bedrijfsleven onder bepaalde voorwaarden weer op gang.
  Vandaar dat ik ook geïnformeerd heb om terug op te starten. Maar dat blijkt nog niet evident om dat op een veilige manier voor iedereen te doen.
  Mijn huisarts die ook homeopaat is, beveelt mij aan om nog niet te starten. Momenteel is er te weinig geweten over het (...)

 • Wie is Johan

  2 oktober 2019, door Johan

  In 1963 zag ik het eerste levenslicht als Johan Winnepenninckx.
  Op mijn zoektocht naar mijn eigen pad, ontdekte ik een zestal jaar geleden tantra en volgde verschillende workshops en cursussen hierrond in Nederland. Enkele jaren later kwam ik in contact met traditionele Japanse massage. Ik volgde een privé-opleiding bij een Japanse masseuse en zo werd ik professioneel masseur, bij De Nieuwe Mens. Andere opleidingen volgden: klankschaalmassages bij Hans De Back in Delft (NL); Lomi-Lomi of (...)

 • Reacties van klanten

  21 februari 2018, door Johan

  Johan is een ‘meester’ in het ondersteunen/begeleiden van transformatieve processen door middel van massage. Dankzij het krachtig combineren van diverse massage- en ademhalingstechnieken in afstemming met zijn intuïtie en vergaarde wijsheid, neemt hij je diepgaand mee naar je knooppunt/blokkade van onevenwicht/trauma, opgeslagen in je lichaam. Vervolgens begeleidt hij je er zacht doorheen zodat het losgelaten kan worden. Ik ondersteun zijn werk dan ook ten volle, beveel hem heel graag aan ! (...)

 • Certificaten

  27 november 2009, door Johan
SPIP | | Overzicht van de site | De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0